Skapa njutbar trygghet med toalettskyltar

Badrummet måste vara rum #1 där man vill vara ostörd, och veta att ingen helt plötsligt kommer in och ser en sitta där i sina egna tankar. Detta är något som kan hända om man antingen glömmer att låsa när man går in (vilket förmodligen hände en eller två gånger under skoltiden) eller om låset på dörren är såpass slitet att det inte längre fungerar korrekt, och en normalstark dörryckning kan öppna dörren.

Vid alternativ två bör man fundera på ifall man bör byta lås, och det är något vi rekommenderar toaletten är en allmän toalett, som vem som helst kan och får använda. För privatpersoner rekommenderar vi dock snygga och billiga toalettskyltar, som fungerar som stoppskyltar för de i hemmet som måste använda toaletten. Med toalettskyltarna kan man enkelt tala om för gäster, föräldrar eller småsyskonen, med fler, att någon redan använder badrummet, och vill helst inte att någon rör dörrhandtaget.

Andra som kan tänkas vilja ha det bekvämt är husdjur, och då framförallt hundar (katter är ju kända för att tycka diskbänken är en bra plats att sitta på), det kan därför vara bra att investera i en bekväm och billig hundsäng. Då får även människans bästa vän en njutbar och trygg plats att vara på när denne vill vara i fred.