Njut av vårkvällen med en terrassvärmare

Efter att ha fått stå ut med en vinter som aldrig tycks vilja ta slut är våren äntligen här. Att njuta av solen såhär års är lika självklart som att solen i sig går upp varje dag, och Det kan därför bli många soltimmar, vilket vi tycker att vi nordbor är värda. Vad som är mindre trevligt är när kvällen och natten gör sitt intågande, värmen som låg på vid halv 4-tiden är då sedan länge borta och kvar kan man sitta och frysa. Det är därför alla bör införskaffa en terrassvärmare som värmer en även när temperaturen ute har gått ner till under behaglig temperatur. Liten eller stor spelar ingen roll, det viktigaste är att den gör sitt jobb, att värma en och ens gäster i vårnatten.

Om ni sedan känner att det behövs ännu mer värme, rekommenderar vi att ni köper billiga plädar, de är både värmande och fungerar perfekt att slänga över sig om man fryser, ute som inne. Plädarna kan också användas som improviserade täcken, ifall man känner att sängen är för många steg bort efter att ha stannat uppe hela natten och kollat på film eller hela säsonger av en TV-serie (så kallat binge-tittande).

För att höja stämningen ännu mer kan ni om ni vill sätta på en gammal LP-skiva med sköna musiknoter från förr. Lite musik lättar upp stämningen och är en bra konversationsstartare.

Det var allt för oss denna gång, gå nu ut och njut av värmen.