Tjäna pengar till klassen eller föreningen

När jag var yngre sa alltid mina föräldrar till mig – spara pengarna du får varje månad så kommer du kunna göra något riktigt kul när du väl sparat och fått ihop lite pengar. Jag fattade aldrig grejen och köpte alltid upp min månadspeng i kiosken bredvid vårt hus. Det var tråkigt när det var den 20e i månaden och jag inte hade några pengar kvar, men så var livet.

Men så när jag kom upp i åldern och vi skulle börja samla pengar till en klassresa så kom jag på mina föräldrars knep. Vi satt i en ganska knepig situation eftersom vi aldrig samlat in några pengar tidigare och skulle börja bara ett halvår innan vi skulle göra själva klassresan. Ni måste utöka er klasskassa sa våra lärare förtvivlat när vi berättade vad vi hade i kapital. Ingenting i princip, vi kanske skulle komma någon mil utanför stan till någon 4h-gård med gratis inträde men inte längre än så.

Utöka er klasskassa

Men hur utökar man sin klasskassa då? Jo, men pappersprinsen såklart. Produkter som säljer bra där är exempelvis julpapper, något som alla behöver mer eller mindre och kan alltid vara bra att ha hemma. Det som dessutom är roligt är att det inte heller ”går ur tiden”, utan du kan faktiskt köpa julpapper året om för att slippa göra det när julen väl närmar sig.

Men nu ska vi inte prata om vem som ska köpa utan snarare om er som faktiskt behöver utöka er klasskassa för att komma iväg på någon klassresa. Se till att kika in på Pappersprinsen.se och läs mer vilka produkter som går att sälja men framförallt vad dem ger er för avkastning. För att spara pengar är faktiskt smart, då kan man göra något riktigt kul när man väl sparat lite!

Kommentarer är stängda.