Gott med kall mjöd

Att dricka något gott under sommaren är ett måste, och den hetaste drycken denna sommaren är en flaska kall mjöd. Ett iskallt glas mjöd är suveränt i sommarsolen. Mjöd som har smaken av honung, vilket ger den perfekta sockerkicken, är suveränt gott.

Det bästa är att köpa några flaskor mjöd, samla några vänner, sätta sig på hojen eller i bilar och åka till närmaste sandstrand, och bara vara där i några trimmar. Tänk bara på att om ni tar motorcykeln så kan det vara bra att ta en sväng till en mcverkstad , så att inte det är något fel på den när ni ska någon längre sträcka. OBS vi uppmuntrar inte att någon dricker alkohol och kör motorcykel, tänker ni dricka alkohol så ta en taxi eller åk med en nykter förare.

Om ni inte kan, vill eller får dricka mjöd, föreslår vi att ni dricker iskallt vatten eller saft. Tänk bara på att om ni dricker saft så bör det vara sockerfritt, då sockret i saft kan dra till sig svärmar av insekter som inte är lätta att bli av med när de väl känt doften av den sockerrika saften. Hoppas ni får några härliga timmar i solen och att ni njuter av honungsmjöd, eller vad det nu dricker.

Ett annat sätt att vinna över värmen i sommar är att köpa en fläkt från https://www.gerdmans.se/, med fläkten kan en varm sommardag kännas som en mild vårdag.