Xenonlampor och andra saker att tänka på vid bilresan

Om ni nu såhär under sensommaren funderar på att åka ut på de stora vägarna runt om i Sverige eller i Europa, är det bra att tänka på en del saker.

Den första sak som bör tänkas på är att se till så att bilen fungerar som den ska, att all mekanik fungerar och så vidare. Om ni måste byta ut något, till exempel lampor, föreslår vi att ni väljer reservdelar som är bättre än de delar ni byter ut. I lampors fall kan det vara bra att byta ut billampor mot xenonlampor.

Nummer två att tänka på är att alltid ha med kallt vatten i bilen, helst i en kylbox, då håller vattnet sig kallt längre. Vi rekommenderar endast vatten då vatten är den dryck som är bäst att dricka när man är törstig eller behöver dricka på grund av värme. Om ni vill dricka kolsyrat vatten så är det ok, drick då helst egenkolsyrat vatten.

Nummer tre är att packa och åka i tunna kläder, män kan till exempel åka i shorts och tunn T-shirt, och kvinnor kan åka i tunn klänning, som till exempel en Soyaconcept klänning.

Nummer fyra är att njuta av det varma vädret, för vi vet alla att när väl vintern kommer, kommer vi alla önska att det var sommar igen.